Support » Theme: evolve » Problem with upgrade to v 4.2.1

  • After upgrade to version 4.2.1 — on home page of my site, under the main text but above comment boxes, there was a red RSS-feed icon displayed on the left side.

    I see this in the changelog:
    – Added the ability to show comments on home page

    So I assume that’s the source of the problem.

    However, I do NOT have comments enabled on my site — and I verified via the edit screen that comments are not enabled for that text block. I could not find any option within the customizer to toggle this new ability to display comments.

    Source code showed this:

    <div id="comments">
    
    		
                <div class="row align-items-center mb-4">
                    <div class="col-auto">
    
    					
                    </div><!-- .col-auto -->
    
    				<div class="col-auto pl-sm-0"><a title="Follow replies" class="comment-feed" data-toggle="tooltip" data-placement="top" href="..../coming-soon/feed/"><svg class="icon icon-rss" aria-hidden="true" role="img"> <use xlink:href="..../wp/wp-content/themes/evolve/assets/images/icons.svg#icon-rss"></use> </svg></a></div>
                </div><!-- .row .align-items-center .mb-4 -->
    
    		
        </div><!-- #comments -->

    I was able to resolve the problem with display of the unwanted icon with this change to CSS:

    .comment-feed {display:none;}

    But of course I shouldn’t have to use CSS to clean up unwanted and unused elements on my site pages.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.