WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Pods - Custom Content Types and Fields » [Resolved] Problem with taxonomies admin area LABEL & NAME.. help

[Resolved] Problem with taxonomies admin area LABEL & NAME.. help

  • I have created two taxonomies pods namely ‘cities’ and ‘states’. My associated post type pod is ‘properties’.
    Whenever i try to add a new property, both the taxonomies are displayed by the NAME/ LABEL as ‘ITEMS’.
    Also in the admin area/dashboard, the taxonomies are displayed by the name ‘ITEMS’.

    Secondly the different cities i have added to my taxonomy pod, it doesn’t show on the Screen where i have to link it to a new ‘property’.

    http://wordpress.org/extend/plugins/pods/

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author Scott Kingsley Clark

    @sc0ttkclark

    This was fixed in Pods 2.1.1, which is just about to go out over the next day or so. You can get it before then at http://pods.io/latest/

    I will look into it. Thank you so much.

    It worked for the labels.
    But the listed cities are not being displayed when i add a new property, i cant add a particular city to a particular property.

    Plugin Author Scott Kingsley Clark

    @sc0ttkclark

    Can you explain your issue in greater detail? Also, if you’re using any code, please post it (go to pastebin.com and paste your code there, then copy/paste the link you create onto this forum thread).

    I am building a site on which people can list their own properties and view and search for different properties in India.

    I have created 4 ‘custom taxonomy pods’ namely:
    1. CITIES – where i have listed different cities in India.
    2. STATES – where i have listed all the states of India.
    3. PRICE-RANGE – where i have listed different price ranges for different customers.

    When creating taxonomies i have selected for taxonomies where you cannot add more fields.

    I have created one post type pod namely :
    1. PROPERTIES: where i have added fields like videos, snapshots, address etc etc.

    The problem arises when i try to add new properties.

    When i have to add new properties and i try to associate the particular property to a particular taxonomy, it doesn’t happen.

    Then dialog box of all the taxonomies which comes on the extreme Right-hand-side of the dashboard/admin screen while creating a new property is shown as empty.
    For example, the CITIES taxonomy dialog box doesn’t list down all the cities which i have added to that pod.

    And hence i am unable to associate a new property to any taxonomy pod.

    I have no idea about the coding part, i dint do any of that, as i have commerce background.

    Plugin Author Scott Kingsley Clark

    @sc0ttkclark

    Could you provide temporary access to your WP site for me to further debug for you?

    Submit Your Site Credentials Securely

    If you could please provide a little more details, how should i give you temporary acces of my WP site?

    Plugin Author Scott Kingsley Clark

    @sc0ttkclark

    Create a new admin account with my e-mail, scott@podsframework.org, and give it whatever password. Then go to http://pods.io/help/ and fill out the form to receive official Pods technical assistance from me.

    I have created the new admin account. And i have sent you the password by e-mail.

    Plugin Author Scott Kingsley Clark

    @sc0ttkclark

    Didn’t realize your site was on ‘localhost’, I can’t access that at all since it’s on your own computer/server, so I’m unable to log in and determine a fix for this.

    If anyone else encounters this issue, please submit a bug on GitHub with more information and we’ll get it fixed as soon as we’re able to reproduce.

    http://pods.io/submit/

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problem with taxonomies admin area LABEL & NAME.. help’ is closed to new replies.
Skip to toolbar