Support » Theme: Olsen Light » Problem with dropdown submenu items in menu

  • Hi, I thought I’d post this in a new topic as it might have gotten lost in replies under a different matter.

    Since a day or five now, my once perfectly working main menu with two dropdown menu items doesnt work anymore on desktop (now one not working, so you can see what I mean, I deleted the other for the time being). When hovering on the main menu item where the dropdown is, you can see the submenu items, but once hovered off the top one, it disappears. So my website doesnt work properly on desktop.

    Last week everything was perfect, until I discovered that my footer credit line (Copyright Andrea de Jong etc) was missing. I figured this had disappeared with a WordPress or theme update earlier. So I put it back in my footer at the exact same spot. I always have a backup of my original footer and the footer in place, in case something goes wrong. But putting the credit line back in broke my mobile menu (after a click on the menu on phone, the menu color changes but it does not open and the website freezes completely).

    So I re-copied the former footer and put my credit line in there. Now the mobile menu worked perfectly again. But! Now there is no menu dropdown option on DESKTOP. The arrows besides the dropdown menu items are gone, and there is the problem as described above.

    Last night I compared both the older footer and the newer footer in my laptop notes, but the few things that were different do not make it work magically again if i put these in or out (I was hoping for that) so I left it all carefully the same.

    I dont know if the problem IS actually in the footer, but since it started once I changed it, I figured I’d put it in.

    These are the differences between both footer versions:

    older: <div class=”col-md-12″>
    versus newer: <div class=“col-12”>

    This is in the newer one and is missing in the older one:
    <div class=”navigation-mobile-wrap”>

    <?php esc_html_e( ‘Close Menu’, ‘olsen-light’ ); ?>

    <ul class=”navigation-mobile”>
    </div>

    Older: <?php echo wp_kses( sprintf( __( ‘Copyright’, ‘olsen-light’ ),
    Versus newer: <?php echo wp_kses( sprintf( __( ‘Olsen WordPress Theme by CSSIgniter‘, ‘olsen-light’ ),

    Again, not sure if the footer is even involved in this issue, but better safe than sorry I guess.

    Can you please help me? What to do?

    Thank you!
    Andrea.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 16 through 19 (of 19 total)
Viewing 4 replies - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.