WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Zotpress » [Resolved] Problem with style parameters in 5.0.4.

[Resolved] Problem with style parameters in 5.0.4.

  • I have problems with the style parameter in 5.0.4. I’m using the following shortcode:

    [zotpress collection="YXZ" sortby="date" order="desc" style="acm-siggraph" downloadable="no"]

    Regardless of the style parameter I specify in the shortcode or in Options, I always get the same style. I know that “acm-siggraph” is not in the list of styles mentioned on the Zotpress help page, but it’s officially supported by Zotero and it worked fine with Zotpress 4.5.4. Furthermore, choosing any other style does not make a difference either.

    On top of that, the downloadable or download parameters do not appear to work with the style that is used.

    Here is the page:

    http://www.informatik.uni-rostock.de/~ostaadt/publications/

    Thanks for your help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/zotpress/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Katie

    @kseaborn

    This should be working — jQuery is included in the theme — which means some other issue is at work here. It might be the number of items pulled by this single shortcode. Can you contact me directly? I will likely need to debug on your site. http://katieseaborn.com/contact

    I tried it with a smaller collection (only one item instead of the 62 items in the original collection) and it appears to work: the style parameters behave as expected (and as in Version 4.5.4).

    Plugin Author Katie

    @kseaborn

    I think I know what’s going on. I’ll have to get creative. 🙂 and find some more time. Feel free to contact me to test or watch for a new version within the next week or so.

    Works in 5.0.5!
    Thanks!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problem with style parameters in 5.0.4.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar