Support » Theme: Storefront » Problem with Star Rating

  • johson

    (@johson)


    Hi,

    I have a problem since the last Storefront Theme update. When users submit a product review, there is something wrong.

    Users can click on a star rating, but once they leave that field and go on to the comment section to write something, the highlight color of the rated star is gone.

    Can somebody help?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • axcho

    (@axcho)

    Several of my customers have reported the same issue. :/

    johson

    (@johson)

    Were you able to solve the problem?

    axcho

    (@axcho)

    No, unfortunately. I’ve just reported the issue here as well: https://github.com/woothemes/storefront/issues/278

    Stuart Duff

    (@stuartduff)

    Automattic Happiness Engineer

    Hey all,

    We have confirmed this as an issue and it will be resolved in the next update to the theme.

    johson

    (@johson)

    Hi Stuart,

    That is great news! Thanks…

    axcho

    (@axcho)

    Thanks Stuart! Looking forward to the next update.

    I have version 2.0.1 storefront and they are not working and I cannot get any response from support. Pretty pitiful

    Calling us pitiful isn’t the best way to get help.

    Please elaborate on ‘not working’ and provide a link.

    Does not show stars fro rating review, the website is http://www.crocejuice.com.

    Not much more to elaborate on

    Stuart Duff

    (@stuartduff)

    Automattic Happiness Engineer

    Hey there,

    I cross tested this with the latest version of Storefront and the stars are displaying on the reviews for me.

    Screenshot: http://cld.wthms.co/o30R/xqAnMPq0

    It looks like this issue is isolated to only your install at the moment. Have you tested using another browser and disabling plugins, removing any custom code etc.

    Cheers

    yes i have tried it with firefox and IE and get the same effect. I deactivated all plugins except woocommerce and get the same thing. I do not have any custom coding.

    screenshot: http://www.crocejuice.com/screenshot.gif

    I have tried several other themes and only storefront and any of the child themes are the only ones that do it.

    Your star ratings are displaying just fine for me; https://cloudup.com/cSScC5L8fIR

    Hi crocejuice

    I started this thread. The problem has been solved for some time now (kudos Stuart Duff)

    Your star ratings are displaying fine for me to CJ… When was the last time you cleared cookies / cache? If it is still in cashe, it will display the old layout…

    Hi!

    I have the *exact* same problem as crocejuice :

    Under “Your rating” is some garbage instead of stars.
    I have storefront 211, all plugin OFF except woocommerce, I have cleared cache, cookies, etc.
    Tried with chrome and with IE (with IE there is just a blank line instead of garbage).
    No way.

    Any idea? I would ne happy to use any trick/patch or even a free plugin to solve this. 😉

    Cheers!

    PS : no problem whatsoever with default themes, so it is a Storefront issue, not WP.

    My goodnes I’ve just found it!

    Culprit was the lightbox option in Woocommerce/products/display.

    I had it OFF for some reasons.

    When I put it ON again, all stars went back!

    I can’t see any logic in this; anyway I can go on working on my site again. 🙂

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘Problem with Star Rating’ is closed to new replies.