Support » Plugin: Auto Clean URL for SEO » Problem with some characters

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author apasionados

    (@apasionados)

    Hi Fernando,

    We have noticed that you are using YOAST SEO on your site.

    Yoast has the same functionality and uses the same stopword list (because we made the translation of the string in the YOAST plugin).

    When both plugins are activated the problem you describe happens.

    Best solution is to disable our plugin and use the Yoast functionality.

    We have been thinking of not allowing our plugin to be activated when using YOAST SEO, but we think that’s not the best solution.

    Light Edge

    (@fernandosalvato)

    Hi!

    It’s weird, because i just install your plugin because Yoast SEO function was not working for Spanish language.

    Besides just activate your plugin, uncheck the SEO plugin Yocast,
    What can be the problem?

    Thanks!

    Plugin Author apasionados

    (@apasionados)

    Hi Fernando,

    Yoast has the SEO function translated to Spanish included in the plugin since first release of version 2 of the plugin. And the translated string is exactly the same we are using, because we did the translation and used our string.

    We have not tested what happens you disable the functionality in YOAST SEO and use our plugin. We will check this.

    We keep you updated on this.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Problem with some characters’ is closed to new replies.