WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » AddThis Social Sign In » [Resolved] Problem with sign in

[Resolved] Problem with sign in

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author vipinss

    @vipinss

    Are you using any plugin for registration using ajax ? If so can you please specify here, so that we can reproduce the issue if any.

    Yes, I’m using a plug-in called ‘Login with AJAX’ by netweblogic (http://msyk.es/blog/login-with-ajax/)

    Plugin Author vipinss

    @vipinss

    The issue happened because the form id is missing in the login form created by login-with-ajax plugin.

    If you can access the widget_out.php (plugins/login-with-ajax/widget/default/), replace the line 14 with the below line
    <form class="lwa-form" action="<?php echo esc_url($this->url_login); ?>" method="post" id="registerform">

    Also you need to edit the login-with-ajax.php (plugins/login-with-ajax/) to prevent unnecessary loading of login-with-ajax plugin.
    Replace the line 101 with below line
    if ( isset( $_REQUEST["login-with-ajax"] ) && ( !empty( $_REQUEST["user_login"] ) || !empty( $_REQUEST["log"] ) ) ) { //AJAX Request

    Please let me know if you find any difficulties.

    It worked! There is another error but when I tried same steps with my other WordPress website, it worked, so i don’t think that’s caused by this plugin.

    Thank you very much!

    Plugin Author vipinss

    @vipinss

    If you like our plugin, please consider rating it.

    Will do! 🙂

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problem with sign in’ is closed to new replies.
Skip to toolbar