WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

  1. shanafourde
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have two problems with the sharing buttons.

    On the homepage, I have it set up like a blog, the share buttons are on each entry, but they aren't sharing the particular post. They are sharing the homepage link (sort of). Is there a way to fix this?

    Also I have my site in a subdirectory, and the share links are duplicating the subdirectory in the URL (mydomain.com/sub/sub/ instead of mydomain.com/sub/). So even when I am on a single post, the share doesn't quite work right.

    I plan on moving the site out of the subdirectory soon, so the problem I am most concerned with is the first issue.

    My site is sarahwebdesign.com/reagan

    Thanks in advance!

    http://wordpress.org/plugins/social-media-feather/

  2. Synved
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do you have "Share Full URL" enabled? If so, try disabling it.

  3. shanafourde
    Member
    Posted 1 year ago #

    No I don't have that enabled.

  4. Synved
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What theme are you using? It would appear as if the theme is not handling The Loop correctly.

  5. shanafourde
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using a child theme of Avail by Builder (iThemes). I also have LoopBuddy installed.

    Here is the new website: http://miamiyoungrepublicans.com/

  6. shanafourde
    Member
    Posted 1 year ago #

    Any ideas of what might be wrong with the loop? I can contact the developer to get them to fix it. It would help to have an idea of what they need to work on.

    Thanks

  7. Synved
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    If you're using a widget to display the sharing buttons then it means the widgetized area in the post is not invoked properly from within The Loop.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.