• Resolved mythol1

    (@mythol1)


    Hi! Good Morning. I’m having two problems: When I or my friends will create an account and click in ‘Register’, the account is created but it still in the page of registration. Other problem I’m having is about the ‘Account Welcome Email’. It’s activated and configured but nobody receive that.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support mansurahamed

    (@mansurahamed)

    Hi @mythol1,

    This may be because of a plugin/theme conflict. Can you do a conflict test and see if the issue goes away? This doc explains how to do a conflict test if you are not sure: How to do a plugin/theme conflict test?

    You can also try excluding your registration page from any caching plugin or server-side cache you are using if any.

    Thanks.

    Thread Starter mythol1

    (@mythol1)

    Hi! I disabled all the plugins and the error continues. When I create a new page I didnt receive the email registration and I still in the register page πŸ™

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @mythol1

    1. Please try activating UM only and see if you’re still in the Registration form after the submission.

    2. To fix the email relay issue, please try setting up an SMTP plugin: https://wordpress.org/plugins/wp-mail-smtp/

    Regards,

    Thread Starter mythol1

    (@mythol1)

    I tried here again only with UM, I deactivated until the ‘wpCentral’ in the last try. Didnt worked, still in the register page πŸ™

    Thread Starter mythol1

    (@mythol1)

    Hello! About the email problem, I did all the config with Oauth etc. Testing now, I dont receive the welcome email but I received the Account Deleted Email.

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @mythol1

    Have you tried using a default WP theme such as 2020 or 2021 and see if this is a conflict issue with your theme?

    Regards,

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hey there!

    This thread has been inactive for a while so we’re going to go ahead and mark it Resolved.

    Please feel free to re-open this thread by changing the Topic Status to ‘Not Resolved’ if any other questions come up and we’d be happy to help. πŸ™‚

    Regards,

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.