Support » Plugin: Jetpack by WordPress.com » Problem with Publicize Module

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Contributor Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Do you use any kind of caching plugin or service? if so, could you try to disable them, and let me know if it helps?

    if you still experience issues, could you also give me more details about this page? is this a standard Page (under Pages > All Pages in your dashboard), or did you create it through a Custom Post Type?

    Thanks!

    Thanks for the response. The issue looks genuine because i am not using any caching plugin but yes its a portfolio page, part of the theme.

    Plugin Contributor Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Could you try to disable the sharing buttons on standard pages of your site, or blog posts, and let me know if you experience similar issues?

    I have just tried disabling on a standard blog post. Strange but disable/enable function is working fine. Please help.

    Plugin Contributor Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Could you send me a link to the site where you got this theme? I’d like to run some tests with this theme on my end, to see if the problem is theme-related.

    Thanks!

    Its better i share the logins with you. Btw the theme is http://theme.crumina.net/index.php?theme=maestro

    Plugin Contributor Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Since it’s a premium theme, I wouldn’t mind if you could indeed let me have a look at the problem in your dashboard.

    Could you contact me via this contact form to get things sorted out?

    Thanks!

    Contacted through the form.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Problem with Publicize Module’ is closed to new replies.