WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Problem with Problem with Kitten’s Spam Words

Problem with Problem with Kitten’s Spam Words

  • I just got a lot of spam on my blog and decided to install Kitten’s Spam Words 2.1.1. However, it doesn’t work for me. The expected button never shows up. The problem seems to be in the page check – if I out-comment it, the button appears:
    if( strpos( $_SERVER['PHP_SELF'], 'edit-comments.php' ) && $_SERVER['argv'][0] == 'mode=edit' )
    – doesn’t work for me 🙁 What could be wrong?
    I’m using WP1.2, Apache 2.0.50 and PHP 4.3.8 on a RH Linux.
    Regards

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Have you contacted Kitten through her blog about this ?

    Hey Podz, I just noticed that you have been elevated to “Moderator” level! Congratulations! All those thousands of helpful posts you have made got some recognition at last. Well done.

    No, I haven’t contacted Kitten – found it appropriate to ask here first, to see if others had encountered the same problem. If that’s not the case, I’ll try Kitten next.

    Hello,
    I have the same problem. The button never shows up. Anyone got a fix for this. Yes, I have posted over at kittens blog also. Nothing yet.
    Kind regards,
    Gravity
    WP 1.3 / 09.18.04

    Dougal made the following suggestion on Kitten’s blog about Spam Words:
    In line 108 (the ‘if’ statement just after the mk_insert_gui_widget() call), I changed from
    $_SERVER['argv'][0] == 'mode=edit'
    to
    $_GET['mode'] == 'edit'
    I was having problems with Spam Words as well and found this; it fixed the issue for me.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Problem with Problem with Kitten’s Spam Words’ is closed to new replies.
Skip to toolbar