WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » PixProof » [Resolved] Problem with pixproof

[Resolved] Problem with pixproof

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hi,

    We are having the exact same problem which is a pity because this plugin is exactly what we want!

    Is there an ETA yet?

    Cheers

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic instead of tagging onto someone else’s topic.

    Plugin Author George Olaru

    @babbardel

    Hey Stephan!

    About Styling – we’re using the default WordPress Gallery markup and your theme doesn’t seems to style those galleries. Please ask the author for the necessary styling of a default wordpress gallery.

    About page not being protected – that’s a bug and we will push an update regarding this issue.

    Thanks,
    George

    Plugin Author euthelup

    @euthelup

    Still we’ve made some improvements to the plugin’s gallery style. Can you please try the latest version and let us know if it’s working?

    We also fixed the protected gallery bug, give it a try

    Thanks!

    I tried the above, still doesn’t work. It seems perhaps that PixProof only works with the premium themes made by author?

    Plugin Author euthelup

    @euthelup

    We tested pixproof on our premium themes and on default themes as twentyfourteen.

    We also got feedback from some users who are successfully using pixproof on all kind of themes free and premium(not ours).

    This plugin has everything wrapped up and its stilize its own content.
    The only thing the theme should not do is mess global elements like: div, span, body from css or force a javascript modal (like fancybox) on all images.

    We can help you if you drop us a ticket and more details here

    Cheers

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problem with pixproof’ is closed to new replies.
Skip to toolbar