[resolved] Problem with permalink structure (3 posts)

  1. insanefreestuff
    Posted 7 years ago #

    I want my new posts to be assigned with a permalink based on the title of each post. Example: I create a post titled "Test". The permalink assigned to this post will be mydomain.com/test/

    From what I have briefly researched I learned that I should enter this into the "Custom Structure" field: "/post-name/"

    I did so and updated my htaccess, but this didn't help me achieve the results that I wanted. Now my posts, categories, and pages are completely off. I made a post titled "Test" and the permalink assigned is "mydomain.com/post-name".

    My "Links" category is now assigned this as a permalink: "mydomain.comcategory/links/". That is not a typo. There is no slash between the category and links.

    You can view my blog to see the live effects of this issue.

    Thanks for your time and help.

  2. insanefreestuff
    Posted 7 years ago #


  3. insanefreestuff
    Posted 7 years ago #

    Ah I'm sorry. This was a very simple issue that was resolved with a bit more reading here on the site. I'll be sure to do a bit more research before I post unnecessary topics. Thanks.

    I forgot to add percent values before and after the "page-info" text that I entered into the custom field provided on the permalink settings page. I basically changed what I previously entered ("/page-info/") into "/%page-info%/" to provide the desired results.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic