WordPress.org

Forums

Problem with Nuance theme and Internet Explorer (10 posts)

  1. ctt
    Member
    Posted 2 years ago #

    We used Nuance theme for our website http://www.ctt.bg.ac.rs and we have problem with showing website content in Internet Explorer. All other browsers (Firefox, Chrome, ...) works well. Does anybody know what could be the problem and how we can solve it?
    Thanks

  2. Andrew
    Nuh uh moderator
    Posted 2 years ago #

    Where did you get that theme from?

  3. ctt
    Member
    Posted 2 years ago #

    Unfortunately I don't have that information because somebody other made our website and we don't have contact with that person since he is abroad now.

  4. Andrew
    Nuh uh moderator
    Posted 2 years ago #

    First clear up your markup errors, they look pretty significant.

  5. ctt
    Member
    Posted 2 years ago #

    Can you please help me how to clear up all these errors, I am new user of WP.

  6. Andrew
    Nuh uh moderator
    Posted 2 years ago #

    I can't since you are using a custom theme.

  7. Andrew
    Nuh uh moderator
    Posted 2 years ago #

    It sounds like you need the support of a professional, consider http://jobs.wordpress.net .

  8. ctt
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok, thanks anyway for your advice. But do you think that these errors can make problem with Internet explorer or there is something else?

  9. Andrew
    Nuh uh moderator
    Posted 2 years ago #

    I think it has a direct correlation.

  10. It's a commercial theme edited to remove the references. ;)

    As that's a paid theme you can obtain support from the theme vendor directly.

    http://themeforest.net/user/WPScientist

    Part of what was paid to that vendor was support and you may as well use that option.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic