Support » Networking WordPress » Problem with New Multisite

  • Hi, I’m trying to setup a new multisite on a new domain, and something’s not working. The main site seems fine, but each additional site is “broken” such that the themes and images aren’t correct. Thanks in advance for your help.

    Here’s the main site:
    https://www.mediaofflineworkflows.com/

    And here’s an example secondary subdirectory site:
    https://www.mediaofflineworkflows.com/legends/

    I have WP v5.2.2. All plugins are deactivated, and the default theme is in use.

    Per the Network guides on this website and others, this is in the wp-config.php file:

    define( 'WP_DEBUG', false );
    
    /* Multisite */
    define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true );
    define('MULTISITE', true);
    define('SUBDOMAIN_INSTALL', false);
    define('DOMAIN_CURRENT_SITE', 'www.mediaofflineworkflows.com');
    define('PATH_CURRENT_SITE', '/');
    define('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
    define('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);
    
    /* That's all, stop editing! Happy publishing. */
    
    /** Absolute path to the WordPress directory. */
    if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) {
    	define( 'ABSPATH', dirname( __FILE__ ) . '/' );
    }
    
    /** Sets up WordPress vars and included files. */
    require_once( ABSPATH . 'wp-settings.php' );

    And here’s what’s in my .htaccess:

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $2 [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*\.php)$ $2 [L]
    RewriteRule . index.php [L]
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • The topic ‘Problem with New Multisite’ is closed to new replies.