WordPress.org

Forums

Problem with More and alignment (4 posts)

  1. Jaxia
    Member
    Posted 9 years ago #

    I'm having problems with the "more" tag. I've only used it once or twice before but this is the first time I've used it when the entry had an image in it. When I click on the more link from the homepage, the left alignment of the entire entry is too far left. When I click on the permalink, everything looks fine.

    I do not have any special formatting via css for "more."

    Thanks for your help!

  2. tomhanna
    Member
    Posted 9 years ago #

    What browser? I don't see any difference in Firefox 1.0.4 or Internet Explorer 6.blahblah.yaddayadda. There's a very minor difference between the two browsers, but I'd guess it's maybe 2 or 3 pixels.

    Your error might be a validation problem.

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.youknowyouwanna.net%2F2005%2F08%2F11%2Fmicrosoft-tech-support

  3. Jaxia
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hmm. Strange. I have IE 6 too. Thanks for checking Firefox.

    That many errors? Well, I knew it wouldn't validate, I just thought it was strange that "more" was different.

    Has anyone else ever ran across this? Can anyone else see this?

  4. Jaxia
    Member
    Posted 9 years ago #

    I see it on this site too:
    http://www.chrisjdavis.org/2005/08/05/lulu-publishing-part-1/#more-751

    Down at the bottom of the post only though. Am I the only one?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.