WordPress.org

Forums

Problem with Menu (13 posts)

  1. the4eyedmonk
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just began working on a new wordpress website with version 3.4.2. Everything else seems to be ok except that whenever I create a menu and add menu items to it they just disappear. I believe this is a bug somewhere. Please help.

  2. dmd54
    Member
    Posted 2 years ago #

    At what point are the items disappearing, after you save the menu or while you are still creating it?

    Have you tried reinstalling that version of WordPress?

  3. the4eyedmonk
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for responding. The items disappear after you save and tells you the menu has been updated. I have re installed the version severally.

  4. dmd54
    Member
    Posted 2 years ago #

    Do you have any plugins activated?

  5. the4eyedmonk
    Member
    Posted 2 years ago #

    None activated.

  6. dmd54
    Member
    Posted 2 years ago #

    Okay. And you've followed all of these steps:

    http://codex.wordpress.org/WordPress_Menu_User_Guide

  7. the4eyedmonk
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have followed all (I am kind of experienced with WordPress) :)

  8. dmd54
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok...just checking, you never know :D Well, in that case, without being able to experience it myself it's hard for me to try and diagnose. It's definitely a strange issue I haven't encountered before.

  9. the4eyedmonk
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have never encountered it too.

  10. dmd54
    Member
    Posted 2 years ago #

    Well if you get it solved please post the solution here so I can see what the problem was. I would be curious to know. Good luck!

  11. Vakantie Ameland
    Member
    Posted 2 years ago #

    Curious to know what the solution to this problem is....

  12. Gegeadmin
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have a very similar problem:
    - sometimes I just cannot save the modified menu (error 500 which GoDaddy says comes from my Theme & my Theme says it comes from WP...)
    - or after it finally saves it, the menu will work for a while on the site then suddenly disappear. Back in my dashboard, there is nothing left of it...

    This starting happening shortly after upgrading to 3.4.2

  13. Andrew
    Nuh uh moderator
    Posted 2 years ago #

    If you're not contributing to the original poster, create your own thread for the issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic