WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Problem with Media Uploader (WordPress 3.3.2) (8 posts)

  1. SLKrn108
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello
    I've tried for months to upload images on this wordpress and for some reason the images just won't upload. The image itself uploads but the thumbnail is broken, it doesn't appear on the server page, and it just doesn't work for anything I try to use it for whether it is for slideshow or for pages. I tried everything including disabling all plugins, reinstalling themes, and uploading directly to the server but nothing is working.

    Here is a screenshot of how it looks on the wordpress.
    http://img38.imageshack.us/img38/1435/wordpressneedhelp.png

  2. waterdragers
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've had the same problem here. Images uploaded showed up as 0x0 pixels.
    Then I changed the right on the uploads map (/wordpress/wp-content/uploads/2012/06) on the server, changed it to 775, and it worked again!

    good luck.

  3. SLKrn108
    Member
    Posted 2 years ago #

    Changed the right on the uploads map?
    Um I'm not quite sure how or what I'm supposed to change... can you provide me instructions on how to do so without breaking wordpress?

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

  5. SLKrn108
    Member
    Posted 2 years ago #

    None of those apply to my problem though

    I really don't know what is wrong with what I'm doing. It's just not working.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Check your uploads path in Settings->Media. It should be blank in most installs.

  7. SLKrn108
    Member
    Posted 2 years ago #

    OH MY GOODNESS
    THANK YOU SO MUCH
    IT WORKS!! FINALLY!! :DDDDD

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Excellent :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic