Support » Plugin: WordPress Importer » Problem with local import

  • So, I have 2 servers – remove and local.
    When I do import to remove server – all is well.
    But if I do import (in first time) to local server – after over time I get white screen and not all content imported. No errors 🙁
    In second time – import comes to the end.

    In my wp-config.php :
    define( ‘WP_DEBUG’, true );
    define( ‘WP_DEBUG_LOG’, true );
    define( ‘WP_DEBUG_DISPLAY’, true );
    define( ‘SCRIPT_DEBUG’, true );
    define( ‘SAVEQUERIES’, true );
    define( ‘DISABLE_WP_CRON’, true );
    error_reporting(E_ALL);
    @ini_set(‘display_errors’, 1);

    In local php.init :
    safe_mode = Off
    file_uploads = On
    memory_limit = 128M
    post_max_size = 8M
    upload_max_filesize = 8M
    max_input_time = 60
    max_execution_time = 30

    In what could be the problem?

    http://wordpress.org/plugins/wordpress-importer/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    This is probably an issue with your local server. Can you import all content from the theme unit test data?

    No, I can’t. When I do import from the theme unit test data, I get error message:

    Failed to import Media “dsc20040724_152504_532”
    Failed to import Media “dsc20050604_133440_3421”

    and import breaks. On remove server – all is fine. Аpparently this is probably an issue with my local server, but I need it for the testing my WP products.

    What do You think, what more configuration local server to need correct?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Problem with local import’ is closed to new replies.