Support » Plugin: Clean Login » Problem with links on login page after 1.79 update

  • Resolved Wenhao Fu

    (@wenhao-fu)


    Hello,

    I have 1.74 version working fine with my website. After updating to 1.79, I have problem with the “forget password” link and the “register” link, as they are pointing back to the login page therefore user stuck on the login page. I have tried to re-save the wordpress page a few time, but still has problem. However, the same two links within the widget seems working fine.

    http://www.0086.ie/?p=691&lang=en

    Regards,
    Wenhao

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Alberto Hornero

    (@hornero)

    Just resave (update) the page which contains the shortcode. And if you want to reset the values, you should do it from …/wp-admin/options.php

    Alberto.

    Thanks very much Alberto for getting back to me.

    I have re-save all the pages a number of times, but there is still some problem.(This seems working with older version 1.74)

    a. With Widget: Since I have WPML(3.6.1) installed, the links(login, register and logout) will reset to whichever the pages that I last save regardless if it is the correct language. for example, if I am in the Chinese language, and the link pointing to the correct Chinese version pages now, however, if I save the English version, the Chinese menu (also the English menu) will change both pointing to the incorrect language page which is English version.

    b. With login page: The “lost password” and “register” links on main login page doesn’t get updated to the correct pages after re-save, but pointing to itself. So when user click it, the page just refresh itself. http://www.0086.ie/?p=689

    How do I reset from …/wp-admin/options.php? Do you have some details?

    BTW, can I find the earlier version of the plugin?

    Many thanks,
    Wenhao

    Plugin Author Alberto Hornero

    (@hornero)

    http://www.0086.ie/wp-admin/options.php

    And there find cl_* strings (just empty them)

    I’m sorry but we do not maintain any records for old versions. It’s quite strange since we did not modify anything related with this issue.

    BTW, could you please enable the pretty permalinks? and do all the steps again.

    Alberto.

    Hello. A similar problem.
    Two languages: Russian (default) and English.
    When the widget in the Russian localization links lead to the English version. In the English localization – a reference to the Russian version.
    Links in the forms themselves, such as “Lost password?” are on the same page where this form.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Problem with links on login page after 1.79 update’ is closed to new replies.