Support » Themes and Templates » Problem with image in post

  • Hi to all.. if you look at this site http://www.lastplak.com/v2 and look at the second post, you’ll see that when an image is posted , the whole page goes nuts, eveything shifts.
    Does anyone know how to fix this? Please? Thnxs in advance…
    [edit] It might have something to do with the WYSIWYG editor plugin, cause when i upload following the upload button it does work[edit]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Jeremy Clark

    (@jeremyclark13)

    Member

    Yes the wysiwyg will cause problems for example you have multiple closing </i> tags with no opening tags this will cause problems for some browsers but the problem that is breaking your layout is an extremely long sting of text break that up and your layout will return to normal.

    No, the long text isn’t the problem…i just did that to test.. when i shorten it, the layout will go back ( i allready knew that) but still the comment, edit, read more options will shift … So what to do? Don’t use the wysiwyg editor?

    Jeremy Clark

    (@jeremyclark13)

    Member

    What do you mean will shift. I’m using a firefox extension called firebug which allows me to test changes to websites. If I take out the long string of text everything lines back up again.

    Have a look at your validation. Fixing those errors will most likely get your theme back the way you want it.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Problem with image in post’ is closed to new replies.