Support » Plugin: Image Gallery by Robo – Responsive Photo Gallery » Problem with galeries (not loading)

  • Resolved G3nh4ck

    (@g3nh4ck)


    Hi,

    Recently, I have seen that the gallery images are not loading. You may check on the link a below a screenshot about what I get:

    http://prntscr.com/10u46fx

    If I press Ctr+F5 (clear cache on my browser) the probem is solved. However the visitors are not doing this action and they do not see any image.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author robosoft

    (@robosoft)

    Actually, as new visitor of this page I didn’t see this problem with gallery loading.

    It’s take some time, but I can see all gallery images without page re-load.

    When I check page performance looks like some delay of the galley loading related with adds on page. try temporary disable this banners and check how galleries gonna act on page without this ads.

    Thread Starter G3nh4ck

    (@g3nh4ck)

    Hi @robosoft

    I have deactivated this option in Autoptimize plugin:
    http://prntscr.com/10w1ckr

    and I have activated the option “When the JS is not added, all the JS files can be deferred instead, causing them not to block display.”

    After this action above, the problem with the loading of images is solved. However, I would like to know if I can solve it in other way. For example, excluding some script or something that do not impact on my core web vitals.

    Anyway, I think that this problem has appeared after the last update, but I am not sure…

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by G3nh4ck.
    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by G3nh4ck.
    Plugin Author robosoft

    (@robosoft)

    Actually you can try to changed jQuery Version to Alternative in Compatibility Settings.

    It’s could be helpful.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.