Advanced post slider
[resolved] Problem with first post (6 posts)

  1. Pedro
    Posted 2 years ago #

    First, thanks for the great plugin!
    I'm having problems with the first post. Always the most recent post is not shown in the slider. Anyone is having the same issue?


  2. digontoahsan
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I checked it with different version and different post type but didn't get this issue.Check more if you still have problem provide little more details.
    N.B. Only the current page or post where you put the slider will be auto exclude from slideshow.

  3. Pedro
    Posted 2 years ago #

    Hi, I put the following code <?php echo do_shortcode( '[advps-slideshow optset="1"]' ); ?> in the main page. Even so, it's exclude the most recent post.

    The solution that I got was delete the code: $exclude[] = $current; from line 343 of advanced-post-slider.php.

    Thanks for the fast reply!

  4. Dante
    Posted 2 years ago #

    If Pedro really had that problem and this was the solution, delete the code: $exclude[] = $current; from line 343 of advanced-post-slider.php.

  5. askwpgirl
    Posted 1 year ago #

    I had exact same problem as Pedro. Wracked my brain to get the post to display and wondered what was wrong. Pedro's solution to remove that line from the advanced-post-slider.php file worked great! Thanks! Hopefully this will be fixed in a future update of the plugin. It always exclude the most recent post from the slider, which it shouldn't do. If the post is not the most recent post of all the posts, it's fine. Whew!

    And Digontoahsan is wrong. It is not only the current page or post where you have the slider. I am showing this slider on a custom home page and use the same PHP code as Pedro for that page, so there is definitely a bug of the plugin excluding the latest post from the slider if the slider is used on the blog home page.

  6. TrishaM
    Posted 1 year ago #

    Same problem, same solution worked, and askwpgirl is right - this occurs on any post/page where the plugin is loaded - most recent post is skipped.

    PLEASE digontoahsan, FIX this bug so that when this plugin is update you won't be overwriting this fix for anyone who has had to make it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Advanced post slider
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.