Support » Plugin: All in One SEO Pack » Problem with FB Debug

  • Resolved Tony Franco

    (@tony-franco)



    Dear Sirs,

    I hope you are fine!

    I´m getting this message at facebook debugger:

    “Error Linting URL – An internal error occurred while linting the URL.”

    And other message at website sometimes:

    “The content you’re trying to share includes a link that our security systems detected to be unsafe:Body of an error/warning message. Title is: You can’t post this because it has a blocked linkPlease remove this link to continue.”

    This started about 1 week and a half. The only new plugin i have installed was “onesignal”. I have disabled and tested, but no difference.

    And other thing, I don´t do spam.

    Please, is there something new on last updates that could make this occur? Could you give some help/tip to resolve this?

    Thank you and Regards!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Important:

    Website doesn´t have “Like” button and “Comments” can´t be made… They hung up..

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  Tony Franco.
    Plugin Author Michael Torbert

    (@hallsofmontezuma)

    WordPress Virtuoso

    AIOSEOP is doing its job properly. You should contact Facebook support for this.

    Hi Michael,

    Thank you by your return. I believe that!

    It was just an asking for verification..

    I tried contact at fb group support but have no answer to resolve it.

    Thanks and Regards!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Problem with FB Debug’ is closed to new replies.