WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

JW Player for Flash & HTML5 Video
Problem with facebook (8 posts)

  1. stranky
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello :-). I have a small problem with JWP or with my computer skills :-).

    When i am trying post blogpost with text and jw player, title of the blogpost doesn´t load on facebook. I get only url of homepage and description. If i am posting post without jw player on facebook, everything is allright (i get corect title, url and description).

    Can i disable detection of <meta property='og:type' content='movie' />? Because posts with this don´t work properly for me.

    I read something about it there http://www.longtailvideo.com/blog/19150/publish-your-videos-to-facebook-with-a-jw-player. But its to hard for me.

    Example
    With JWP - http://kvalitninoze.info/noze-kramer/ - NOT OK
    Without JWP - http://kvalitninoze.info/akce-na-2-japonske-noze-sleva-20/ - OK

    Thx for help. Sorry for my english.

    http://wordpress.org/extend/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/

  2. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    In the admin of this plugin, there should be a setting, under the settings panel, that enables Facebook OG tags automatically, do you have it enabled?

  3. stranky
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, I tried disable and enable

    Enable Facebook Open Graph Data:

    in setting. And it´s still the same situation with yes and no.

  4. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Maybe you have some other plugin on your site that is causing this interference then?

  5. stranky
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have quite big portfolio of wordpress blogs. And this situation is the same.

    And for the most of the time, i am using only.

    Akismet
    Yet Another Related Posts Plugin
    JW Player Plugin for WordPress

  6. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Maybe "Yet Another Related Posts Plugin" is doing this?

  7. stranky
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am pretty sure not. I quite in shock, that only i have this problem.

  8. JW Player
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I would seriously try to do a test with just the default theme and no other plugins to see. I really have a feeling that something else is clashing here and causing the issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.