WordPress.org

Forums

WP Video Lightbox
[resolved] Problem with displaying lightbox on safari (5 posts)

  1. zel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    I've came across a problem when displaying on safari.

    In my files, I had a part of code that had five times require_once(/pageX.php), and then by java script thoes required pages where hidden and toggled to show on option select. It caused the lightbox to wrongly calculate height of the window, thus display was something like this:
    http://imgur.com/Ry9sDmG
    so it's not centered vertically, and part of the video (no closing button) isn't visible. Also, when you try to scroll down, you can do it forever, getting only blank, white page with video container in anchored, same position. Curious is, that you won't see black opacity outside the lightbox, if you start scrolling (because pp_pic_holder "top" css atribute changes with the scrolling)

    Well, I've replaced require_once's with actual code and it seemed to be working OK. (at least on windows chrome, which on I was testing the plugin).

    Today I checked on safari and the problem still exists, despite changing the code, so no require_once's are present.

    Do you have any idea, why is that happening?

    https://wordpress.org/plugins/wp-video-lightbox/

  2. mbrsolution
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi can you share your URL.

    Thank you

  3. zel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, yeah, but you would must to log-in with
    login: vimeo_test
    pass: vimeo
    :)
    http://tinyurl.com/mtqexg7

    Just open in chrome, but on window size that will force lightbox to resize somewhere below 1280x720.

  4. mbrsolution
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi the URL you provided does not work for me.

    Regards

  5. wptipsntricks
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I guess this issue is resolved so closing the topic.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.