Support » Plugin: Advanced Ads – Ad Manager & AdSense » Problem with Display Conditions

  • Resolved godthor

    (@godthor)


    I’ve gone through and set ads with conditions like: archive: tag OR tag, and then specified the tag. I removed the general conditions, so those are the ONLY conditions on the ads. However, these ads are showing up on posts, and even archives, that do not have the specified tag. Basically, it just seems like these conditions are being ignored all around.

    I’d love to figure this out. I have 64 ads setup, all with specific conditions, and it’s proving frustrating to have to keep editing these ads to try and get conditions met.

    https://wordpress.org/plugins/advanced-ads/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Thread Starter godthor

    (@godthor)

    To give further information, I’m displaying the ads using a group shortcode in a text widget. Are conditions ignored when displayed this way?

    Thread Starter godthor

    (@godthor)

    Only other thing I can think to try is to put back the general conditions and select singular pages, and archive pages. Before I go updating a bunch of ads, I’ll wait for some feedback, and likely have further questions from there 😉

    Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Hi there,

    the behavior you are describing is correct and was indeed managed using the extra General Conditions to remove ads from other page types.
    However, with the next update (coming Monday), this will be changed.
    If you want an early copy to test, please contact me at support@wpadvancedads.com.

    Thomas

    Thread Starter godthor

    (@godthor)

    If the new version means I won’t have to update 64 ads, or will make it easier, I’ll gladly try it out 🙂

    Thread Starter godthor

    (@godthor)

    I did send you an email. Just wanted to give a heads up in case it goes to spam.

    Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Thanks, I also replied maybe 10 minutes ago.

    Thread Starter godthor

    (@godthor)

    The problem was fixed with the new version. Thank you again for being so responsive.

    Plugin Author Thomas M

    (@webzunft)

    Thank you for testing!

    Thomas

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Problem with Display Conditions’ is closed to new replies.