Support » Plugin: AMP WP - Google AMP For WordPress » Problem with custom type page

  • Resolved Pierre236

    (@pierreto)


    Hi,

    I want to change AMP for WP to another AMP plugin like AMP WP but i have problem with custom post or WPforo, all page who are not from wordpress.

    If i delete AMP for WP and all there plugin, and install your plugin or another like Better AMP, all my page who are not original wordpress page, like forum, Q&A, Eventon have redirection problem.

    But not redirection problem with AMP version, redirection problem with no amp page.

    All the normal wordpress page work well.

    I change plugin on 2 website who haven’t special page and it’s ok, but 3 websites have this problem.

    And if i deactivate AMP WP, the problem is resolved.

    Then i don’t know if it’s problem with your plugin or with some setting changed by AMP for WP and one of the plugin from them.

    I can’t find the origin of this problem, if you have an idea?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Contributor Mohsin Rafique

    (@mohsinrafique)

    Hi @pierreto,

    We have identified the bug for Custom Post Type page. We will fix it in our upcoming release.

    Thanks,

    Plugin Contributor Mohsin Rafique

    (@mohsinrafique)

    Hi @pierreto,

    We have resolved the Resolved broken landing page for Custom Post Type when ‘AMP URL Format’ is ‘End Point – At the end of the URL’.

    Please update to latest version and let us know if you have any question.

    Thanks,

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Problem with custom type page’ is closed to new replies.