WordPress.org

Forums

Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)
[resolved] Problem with custom template in YARPP (5 posts)

  1. lucasridg
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,
    I'm using a custom template in YARPP to display thumbnails automatically through timthumb.php:
    http://theitechblog.com/1448/yarpp-template-display-thumbnail-automatically-grabbing-first-image-post/

    But I noticed an error in the last update:
    The plugin that displays a </div> more, when you have related posts.

    How can I solve this problem?

    Thanks

    att,
    Lucas
    http://www.downgratis.com

    http://wordpress.org/extend/plugins/yet-another-related-posts-plugin/

  2. mitcho (Michael Yoshitaka Erlewine)
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    It looks like the template shared there uses the variable $output, which should not be touched. Try changing all instances of $output to another variable name in that template and I think it may work.

  3. lucasridg
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you!

    The error has been fixed, but there is still a </div> more when the post has no related item.

    See the example:
    http://www.downgratis.com/videos/episodios-do-chaves/

    Thanks!

  4. mitcho (Michael Yoshitaka Erlewine)
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Does your custom template print that </div> when no results are printed? You'll want to get rid of that, I think.

  5. lucasridg
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's true! I had placed a </div> to temporarily fix the error before.
    Now everything is ok!
    Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.