Support » Plugin: YOP Poll » Problem with CSS Layout

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • This is my website: http://canallacom.site90.net/

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hi warcryes1987,

    We tried to access your website using the link you provided but it seems you have an error.

    Regards,

    YOp Team

    Yes, sorry about that is a free hosting and now is down. I’ll update when is live again. Thank you.

    Is live now, check this link http://canallacom.pusku.com/andrew-bogut-discussing-with-australian-teams-12/

    Seems like a Yop Poll files is conflicting with my custom theme.

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hey warcryes1987,

    You experience this situation simply because different sections on your website take different times to load when you open the link.

    The CSS is among the last ones to load. This is why you see 10 posts in your widget while the page is loading but then they are properly displayed.
    The same goes for our poll. Also, the JavaScript runs only when the page is completely loaded.

    Our poll takes a bit longer to fully load this is why when you disable it your page loads faster and you don’t have this issue while the page is loading.

    Best wishes,

    YOP Team

    Thanks

    I need help with css. I have a template that appears to be causing problems with “radio” buttons and the “answers”

    The “child” link is below the menu item “Blogs”

    http://contractorinsurance.net/blog-you-can-too/

    Please scroll down the page and see the poll. The check box is a line up from the Answer. How do I fix this in the “Template” poll seciton css?

    Thank you.

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hi LoneWolf95665,

    Please edit your poll template in Before Vote section and remove the <br> tag between %POLL-ANSWER-CHECK-INPUT% and %POLL-ANSWER-LABEL%

    Regards,
    YOP Team!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Problem with CSS Layout’ is closed to new replies.