WordPress.org

Forums

BJ Lazy Load
[resolved] problem with CloudFlare [CDN] (3 posts)

  1. wp.Man
    Member
    Posted 2 years ago #

    things were working fine for a day or 2, then they weren't :)

    at some point all images stopped loading

    if i visit my IP, all is fine, if i visit the domain, no images

    i suspect this has to do with CloudFlare, but there's allot of settings so if i can have a starting point for where to look, that would be good - however i have already tried enabling development mode, pausing, and deleting the CF cache, all to no avail, so i dunno

    12bytes.org
    but i have the plugin disabled

    WP 3.5.1
    BJ-LL 0.6.5

    http://wordpress.org/extend/plugins/bj-lazy-load/

  2. Scott (@scottsweb)
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having a similar issue. The plugin was working well but has recently stopped working. I am also using CloudFlare.

    I have tracked my issue to TimThumb. It seems to be having trouble determining the MIME type of the images and throws the following error:

    The remote file is not a valid image. Mimetype = ''/public_html/wp-content/plugins/bj-lazy-load/cache/timthumbNToNVl</blockquote>

    After it fails during this first attempt to create a cached image, the error changes:

    An error occured fetching image

    I am still trying to work out what has changed to cause this.

  3. wp.Man
    Member
    Posted 2 years ago #

    problem is solved for me, though i don't recall the solution (i changed allot of stuff in the last several days)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • BJ Lazy Load
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.