Support » Fixing WordPress » Problem with cg-amazon / blank page

  • Resolved jabecker

    (@jabecker)


    I followed the WP 2.0 upgrade instructions as follows:
    — backed everything up
    — deactivated all plugins
    — deleted old WP stuff
    — uploaded WP 2.0
    — ran upgrade.php
    — went into wp-admin and chose the default presentation

    I browsed my site, and everything looked hunky-dory.

    I downloaded CG-Powerpack from the version 1.5.3.1 link on chait.net. I deleted all of my old CG plugin files and installed the new files.

    I then activated the cg-amazon plugin. Browsing to the site now produces a blank page. I can see/do anything on the admin pages, but I can’t see anything on the main site.

    Deactivating cg-amazon brings everything back.

    There is nothing in the default theme that is using cg-amazon. I can activate cg-inline with no problems, so this isn’t a problem with the whole Chait powerpack.

    When I bring up the manage plugins page, it shows cg-amazon as being version 1.5.2 instead of 1.5.3.1. I don’t know if this is significant or not. The file I downloaded did have the name CG1531.zip.

    I checked all of the cg powerpack php files for blank lines at the end. There were a few. I delete the blank lines. It still produces a blank page.

    I’ve searched the support forums and can’t find anything on this.

    I’ve fallen back to WP 1.5 until I can get this figured out. I use cg-amazon quite a bit, so the is a real showstopper.

    Thanks in advance for any help.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Mark (podz)

    (@podz)

    Support Maven

    Have you contacted David ? He always supports his code and I’m sure would be keen to hear of any possible problems.

    Thanks, Podz, I’ll contact David. I know he’s great about support. I just was hoping that someone in here would have a clue first! 🙂

    I just posted in the other posting about this issue… it’ll take me a few days to be able to look into it. Last I knew (a month ago) CGA+WP2 were working fine.

    Trying to find some cycles…

    -d

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Problem with cg-amazon / blank page’ is closed to new replies.