WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Path » [Resolved] Problem with archives pagination and permalinks

[Resolved] Problem with archives pagination and permalinks

  • Hi, I’m quite new to WordPress and I’m using the Path theme (latest version) on WP 3.4.2. Everything works fine but the pagination function.
    I set permalinks to month+name (/%year%/%monthnum%/%postname%/) but now the only link which works is the first “Next” link.
    The other buttons (“Previous”, “1”, “2”, “3”, and so on) REWRITE the url, so that instead of (for example) ../2012/10/page/3 I have /3013/10/page/3; or instead of ../2012/10/page/1 I have /1011/10/page/1.
    So it seems to replace the number not only in the page number, which is correct, but also in the year, thus creating a link which doesn’t exist.
    Other themes work fine with any kind of permalinks.
    Am I allowed to submit a link so that you can see what I mean? 🙂
    Thank you in advance!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Theme Author Sami Keijonen

    @samikeijonen

    Member

    This seems like a bug. Here is a fix before next update.

    Put this in child theme functions.php inside setup function.

    add_filter( 'loop_pagination_args', 'my_pagination_args' );

    And this after setup function.

    function my_pagination_args( $args ) {
    
    	if ( !is_search() )
    		$args['base'] = user_trailingslashit( trailingslashit( get_pagenum_link() ) . 'page/%#%' );
    
    	return $args;
    }

    Here is premade child theme if you need one.

    Path Child

    Now it works! Thanks a lot!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problem with archives pagination and permalinks’ is closed to new replies.
Skip to toolbar