Front-end Editor
Problem while saving the edited content (5 posts)

  1. vbk100
    Posted 2 years ago #


    The front editor works fine on all themes. But there is an issue with hover button for saving the content. The "fee-hover-container" doesn't show(hides to the left) up when the theme's layout(Metro) is full screen occupying the entire screen.

    Attached screenshot: http://i.imgur.com/mKHg3RB.png?1

    Even if we change it with css, it still cause trouble somewhere on front-end pages.

    Hope you come up with a solution.


  2. designsimply
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I looked for a theme named Metro at http://wordpress.org/themes/search.php?q=metro but couldn't find anything. Can you link to the theme or to a page on your site where the problem is currently happening so forums volunteers can look at the HTML to see if there are clues there? Please also note exactly what browser and browser version the problem happens for and whether you've tested in other browsers.

    Also, check out this recent thread about a similar issue to see if it helps: http://wordpress.org/support/topic/css-targetting-fee-hover-container-only-in-ie?replies=8#post-4392598

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

  4. designsimply
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Ah, probably… premium theme, hrm. Thanks, esmi!

  5. vbk100
    Posted 2 years ago #

    @designsimply and @esmi,

    Sorry that I haven't specify the theme details. I have just checked with other themes and I see the problem persists with any theme.

    The themes I have tried now are Origami, Responsive and Customizr etc.


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Front-end Editor
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic