Problem w slow image uploads and errors (8 posts)

  1. tobbe_l
    Posted 5 years ago #


    Run a WPMU 2.8.5 site with app 40 blogs. Problem is that some of my bloggers have problem uploading images.

    It seems as if the problem gets worse if the blogger have a slow connection and upload large image files (they´re still within the size-setting in WP).

    Sometimes they get IO error, sometimes they get HTTP error. Sometimes the upload stops at 100% and nothing more happens.

    Problem occurs both in flash uploader and webpage uploader.

    Otherwise the server runs ok with calm CPU and space to spare.

    Windows 2003 Server
    Apache 2.0
    Php 5
    WP MU

    Thank's for any help on this!

  2. tobbe_l
    Posted 5 years ago #

    After working w one of our bloggers who has these upload problems it seems as if it´s local in her laptop. (When I log in on my PC with her account it works).

    She uses firefox on a Vista PC over wifi broadband.

    So what to look for in her computer? Firewall? Plugins? Settings?

  3. Are they using the flash uploader or the older one? Try the non-flash one.

  4. tobbe_l
    Posted 5 years ago #

    Problem with both. Right now we´re trying the non-flash. Rough theory is that it´s something with firewall, antivirus-program. What do you think?

  5. Yep. It's either her wifi and/or her firewall/anti-virus. Or both.

  6. tobbe_l
    Posted 5 years ago #

    Thanks Andrea, any settings to look for (like ports) in the firewall or antivirus program. her blog url is http://blog.st.nu/trileia

  7. tobbe_l
    Posted 5 years ago #

    Update: the blogger managed to upload when she switched from Firefox to Chrome.

    Anyone know what settings in Firefox that can cause theese problems?

  8. If she has a huge load of extension in Firefox, yes.

    I really can't say because it's entirely due to her computer, which I can't see from here.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic