Support » Plugin: SuperFaktura WooCommerce » Problem vytvorenie faktury

  • surprice

    (@surprice)


    Dobry den.
    Prepojenie woocommerce a superfaktura som nastavil. Podarilo sa vygenerovat automaticky 3 faktury do superfaktury. No dalsie faktury vygenerovat nejdu.
    Eshop odosle info o zakaznikovi do suprefaktury no nevytvori novu fakturu. Ani vo wooco.. nejde manualne vytvorit fakturu.
    Dakujem za pomoc

    tomas

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author superfaktura

    (@superfaktura)

    Dobrý deň,

    plugin určite zvládne vytvoriť aj viac ako 3 faktúry 🙂 Problém je špecifický pre Váš web, jeho nastavenia alebo použité pluginy. Pošlite mi, prosím, viac informácií na superfaktura@2day.sk. Vaš API email, text chyby (ak eshop odošle info do SuperFaktúry, určite naspäť príde odpoveď), čokoľvek čo môže pomôcť s identifikáciou príčiny.

    Thread Starter surprice

    (@surprice)

    Dobry den

    je jasne ze zvladne viac ako 3. Identifikoval som problem, ze ked rucne vytvorim fakturu v superfakture tak eshop sa snazi vygenerovat fakturu s rovnakym cislom.
    Preto sa nahraju udaje o zakaznikovi ale sa nevytvori faktura lebo som uz vytvoril fakturu s takym cislom rucne.
    Moze byt toto pricina?

    Plugin Author superfaktura

    (@superfaktura)

    Áno, môže. Ak máte zapnuté vlastné číslovanie faktúr v nastaveniach pluginu, vypnite ho a používajte číselníky zo SuperFaktúry. Tak ku konfliktu ani pokusu o vygenerovanie faktúry s duplicitným číslom nedôjde. Vlastné číslovanie faktúr je v plugine len z historických dôvodov pre spätnú kompatibilitu,neodporúčame ho používať.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Problem vytvorenie faktury’ is closed to new replies.