Support » Plugin: Advanced Custom Fields » Problem updating ACF content fields…

  • lherry

    (@lherry)


    Hi all,

    I’m using ACF 4.x since 4 weeks (updated today to 4.1.5.1) and i’ve posted my problem for three weeks on the official support sub forum without any answer…

    Today, the official support sub forum seems to be out…
    So, I decided to post here and hope to have answer/help from you !

    When I was using ACF 3.5, there was no problem at all (great plugin).

    Since I’ve upgraded to ACF 4.x, I can’t update any content of any field on my web site ! I’ve seen a lot of posts about a similar problem without any clear solution about it…

    Is there anyone have the same troubles ?
    Any idea about how to fix it ?
    Is the author know this problem ?

    Thanks for your help !

    http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-custom-fields/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • lherry

    (@lherry)

    Ouch ! The official support sub forum is reopened !
    No response anyway on it about my problem… 🙁

    stephonz100

    (@stephonz100)

    I have the same problem..but when i switch over to safari browser everything seems to be ok

    lherry

    (@lherry)

    I’ve made a downgrade to version 3.5 which correct my problem !

    It makes more than a couple of weeks that there is no reaction of the support team for a problem that seems of course critical to others and me…

    I needed to update the content of my website.

    It is just chocking to me that there is no reactivity from support for a bought product…

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Problem updating ACF content fields…’ is closed to new replies.