Support » Plugin: Network Posts Extended » Problem pulling posts by taxonomy from one blog

  • Resolved jmtmurphey

    (@jmtmurphey)


    We use your plugin to pull posts into different sites from a central news hub blog. We are using Version 0.4.2 on our production environment while we migrate it to PHP 7. On production, we are able to pull posts from our news hub blog to show on other sites in our network by taxonomy.

    We have loaded the newest version of your plugin on our new staging environment which is php 7.2. On this environment, we are no longer able to pull posts by taxonomy from this specific blog. It ignores the taxonomy parameter all together and pulls from all posts. If I point to another subsite on our network that has posts, it pulls by taxonomy just fine. I am hoping you can suggest a way I can get some debugging information to see why it’s not working right on this one blog with PHP 7.2 tools loaded. We have all the same data and plugins that we have on production and we are not receiving any errors in our logs.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 29 total)
  • Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    Thank you. Working on the fix.

    Thanks for the quick response. So you see the problem with pulling posts by taxonomy? I was wrong and it’s not pulling by taxonomy anywhere in our PH 7.2 environment.

    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    Please send me your shortcode

    Here are 2 examples: for https://staging18.gsu.edu
    [netsposts taxonomy=”home-feature” include_blog=”473″ days=”90″ titles_only=”false” show_author=”false” thumbnail=”true” image_class=”align-left” auto_excerpt=”false” paginate=”false” list=”4″ include_link_title=”true” date_format=”F j, Y” post_height=”” excerpt_letters_length=”270″ use_layout=”inline” link_open_new_window=”true”]

    for https://education.staging18.gsu.edu
    [netsposts include_blog=”473″ days=”90″ taxonomy=”cehd” titles_only=”false” show_author=”false” thumbnail=”true” image_class=”align-left” auto_excerpt=”false” paginate=”false” list=”2″ include_link_title=”true” link_open_new_window=”true” date_format=”F j, Y” post_height=”” excerpt_letters_length=”200″ use_layout=”inline”]

    I am also including images showing what should be showing in the posts lists on those pages.

    https://staging18.gsu.edu/wp-content/uploads/2019/05/mainsiteposts.png
    https://staging18.gsu.edu/wp-content/uploads/2019/05/educationposts.png

    In addition, the wrong thumbnail image is generated on the main page only,

    The same post shows the image path correctly on the education site.

    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    Try the update and see if it works.

    Hi Thanks for the update. This version unfortunately is not working either.
    It is only pulling posts from 4/4/2017 back no matter what settings I put in the shortcode. Is something perhaps defaulting or set for debugging?

    This issue is actually pretty strange. If I pull from other sites in my network, it works fine but it doesn’t work from my main news hub site. It only pulls posts prior to 4/5/2017. Any suggestions how I could debug why this would happen?

    We running in a staging environment on a copy of our production so I am wondering if there is an issue with the database but I am not sure what to look for.

    Could you tell me how your plugin queries the db so I could maybe see what it’s doing?

    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by  jmtmurphey.
    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by  jmtmurphey.
    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    Do me one favor and change all double quotes to single quotes.

    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    If that doesn’t work and you’d like me to look around and figure out what’s wrong I’ll need temporary superadmin privileges and admin privileges on main blog. You can create a ticket here. https://johncardell.com/support

    I was already working on a test page without the double quotes. I sent the access information via your support page. Let me know if you need more information.

    Thank you.

    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    If it’s okay I’m going to install the Debug Info plugin https://wordpress.org/plugins/debug-info/ to help me hopefully resolve the issue.

    It might take me a couple of days.

    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by  johnzenausa. Reason: Time frame
    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    I’m seeing the following php errors. May I deactivate and activate the plugins?

    Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/staging18.gsu.edu/httpdocs/wp-content/plugins/wp-all-export-pro/classes/config.php on line 44

    Notice: The called constructor method for WP_Widget in WP_RSSjb is deprecated since version 4.3.0! Use

    __construct()

    instead. in /var/www/vhosts/staging18.gsu.edu/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3916

    Yes you can disable plugins. I have disabled all the non-network plugins on blog 473 and changed to a default theme as well since that’s the blog that we can’t pull anything from. I have installed the debug plugin as we do everything through source code control. I’m just curious though. Is there not a way to see what query your plugin is running? It is only failing when pulling from one site.

    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    I’m going to check it out again and have my co-plugin author have a look.

    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    If you can paste the error_log file code here. It’s located in the root folder. That is the http_docs or public_html folders.

    If you can put the code between the backticks code here. It will just make the code look cleaner without anything being reformatted. It’s the key just to the left of the number 1 key. You probably already know but just in case.

    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by  johnzenausa. Reason: Asking her to place the code between two backticks `code`
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.