Problem posting videos to blog - formatting goes crazy (4 posts)

  1. fassers
    Posted 9 years ago #

    Hi Guys,

    I am having quite a few problems trying to post youtube videos to my wordpress blog at http://www.pug-secrets.com/blog/
    I am using the semiologic theme but the formatting goes wild when I try and post the code. I am going to write post and inputting the html code and then pressing publish.

    This works fine on another of my blogs

    If anyone could look at this and let me know what they think the problem could be and how I can solve it I would really appreciate it.


  2. thornomad
    Posted 9 years ago #

    One thing I try is to make sure there are not hard-returns at the end of any of the lines of code (wordpress will add <br /> to the end of each one); also: try turning off the visual-rich editor; also: click on the "html" button and edit the html, removing all the hard-returns and whatnot.

    There is also a plugin for helping out with youtube -- you'll have to search for it though.

  3. Viper's Video Quicktags:


  4. fassers
    Posted 9 years ago #


    Thanks for your help on this. Viper's Video Quicktags works a dream.


    PS I am also having similar problems whilst trying to post a .swf file to my blog. The video wont display and the code is all over the place. Any plugins/ideas on how to fix this. It is actually a camtasia .swf file converted from .avi

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic