Support » How-To and Troubleshooting » Problem in Gallery

Problem in Gallery

  • Dears,

    Why the Link URL in gallery is not working ??
    If i press ( None ) bellow the field of Link URL, or add another new link and save changes and press Insert gallery, it doesn’t work.
    I go back to the Link URL, i don’t found the new link that i added. And find the old photo link again though i deleted it by press ( None ) or add new link.

    Why ??

    BTW, above is working only in not gallery. It works when i add new photo but not insert gallery.

    Is there a mistake or bug in gallery ??

    Plz help me

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You need to switch to Nextgen gallery plugin as thats what I use I find lot easier

    thank you very much for you feed back but what if Nextgen gallery author stop support this plugin ??
    what can i do with it ?

    once i used an portal which contains many things like gallery. but it stoped , now i lost all things that i have in that portal.

    i’ll now use wordpress and i want use only something related to wordpress team. partically to something like galleries.

    where to add above problem as a bug to the wordpress team so they fix it in next version ??

    i add a bag in wordpress trac for above proplem :

    but i couldn’t understand the process of new tickets.

    no reply from anyone and nothing seems to be fixed.

    can someone explain plz ? shall wordpress team fix this problem in next virsion ?? as i understood that the same problems were added and it still there till 3.0.3 ??

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Problem in Gallery’ is closed to new replies.