WordPress.org

Forums

Problem in footer (4 posts)

  1. behrooznet
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi friends
    After working for a long time I have made a theme on easyphp local host. It’s interesting that this theme uses three footer widgets and it is displayed good on easyphp local host but it is not displayed in my host at all. Why it is in this way?

  2. Lorelle
    Member
    Posted 3 years ago #

    There are many reasons and without looking at the code itself, we'd just be guessing.

    Validate your site's code to ensure that ever bit of code is accurate and closed.

    When you transferred the Theme to the host, did you bring everything over? Is WordPress the same version on both? Is the post content the same?

  3. behrooznet
    Member
    Posted 3 years ago #

    When you transferred the Theme to the host, did you bring everything over?

    yes

    Is WordPress the same version on both?

    yes

    Is WordPress the same version on both? Is the post content the same?

    yes

  4. Lorelle
    Member
    Posted 3 years ago #

    We still need more information in order to answer this issue.

    I'm only guessing at the questions.

    Validate the code. Try using another Theme to see if the footer widgets appear - which will narrow the issue down to your theme.

    I'm only guessing as we don't have code or anything to work with. Consider pasting the code into a pastebin.com file and giving us the link to dig through.

    Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic