WordPress.org

Forums

SEO Redirection Plugin
[resolved] Problem - Fatal Error... :) (10 posts)

  1. laura.lee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi... these things happen. Just letting you know that when this plug in went to install and activate... it caused a fatal error and wiped out my site. lol Thankfully, I know how to go into PHPMYADMIN and deactivate a plug in from Cpanel. Just letting you know... I'm sure there were recent changes to WP in updates... who knows what happened. I'll try another plug in. Not sure what happened... and just letting you know there was a problem.

    Have a great day.

    https://wordpress.org/plugins/seo-redirection/

  2. Fakhri Alsadi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I tested the plugin and make sure that this will not happen ..

  3. laura.lee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Fakhri... it may have been a conflict with another plug-in that I use. I really am not sure what happened. Have a wonderful day!

  4. Fakhri Alsadi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    If you can write the error you faced here, this will help me to find out the issue.

  5. laura.lee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Fakhri... I didn't keep a clip and paste of the error message. I could try your plugin again. If you are not having more problems... then me not knowing a whole lot - I would guess it was a conflict with a plugin I have. I could try your plug in again... and it will probably freeze me out of the admin panel again. :) So, I'll have to go into MYPHP again. I'm working on some projects right now. I'll try to do that in the next couple days for you.... and save the error message... and relay to you.

    Thanks!

  6. laura.lee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Fakhri...

    I just reinstalled. It installed ok. Hit activate... and this is the message:

    Warning: Illegal string offset 'link' in /**I removed my user name but my user name appeared there**/public_html/wp-content/plugins/seo-redirection/custom/controls/grid_templates.php on line 4

    Fatal error: Cannot use string offset as an array in /home/**I removed my user name but my user name appeared there**/public_html/wp-content/plugins/seo-redirection/custom/controls/grid_templates.php on line 4

    Before I activated... knowing I had had a previous problem... I went into PHPMYADMIN and clipped and pasted my installed plug-in page onto a Word document so I have it. So, I will just go back and delete what appears now with this installed... and repaste what was previous... effectively deactivating this plugin easily... and reset it back to how it was before I activated this plug in having the fatal error (for any newbie like me who wants to know how to do that easily.) EZ instructions here: http://www.hiddenwebgenius.com/blog/web-development/deactivating-wordpress-plugins-using-phpmyadmin/

    I appreciate the work that goes into these plug-ins... and "things happen"... who knows why.

    Have a wonderful day, Fakhri.
    Thanks!

  7. laura.lee
    Member
    Posted 1 year ago #

    PS... I don't know what the factor is and if this helps you deduce it. But I have social login plugin. And with social login... it is set for an automatic redirect upon login to a specific page. I also have Members plug in which when a person goes to a protected page, they are redirected. I also have Page Links To plugin that allows me to redirect a specific page to an outside url.

    So, I have these redirect plug-ins already that may pose a conflict individually or together with yours... I don't know...??

    I don't know if that helps you... if there is a conflict with this plugin and another or that I am using these in combination? I cannot think of any other "redirect" plug-ins I am currently using. Not that I can think of... but if I see something more I will let you know.

    Thanks!

  8. Fakhri Alsadi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Laura ... thank you for helping me, I will follow up the issue and post the result here, I'm sorry for this problem from my plugin in your site.

  9. Fakhri Alsadi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Laura ... I discovered the issue, it was not a conflict with another plugin, it is a famous problem of arrays happens in some PHP versions, see the following link, it is the same problem in another plugin.

    http://wordpress.org/support/topic/fatal-error-cannot-use-string-offset-as-an-array-2?replies=33

    Anyway I fixed the problem and update the version on the wordPress directory ...

    Thank you, and I'm sorry again about that problem!

  10. laura.lee
    Member
    Posted 1 year ago #

    How wonderful you found the issue and fixed it!

    There's no guarantees in life that nothing will ever happen, but it surely is impressive how quickly you resolved that issue for those who use your plug-in.

    It's no problem. There was only a brief interruption... and great job for fixing that issue so quickly!

    Have a wonderful day and thank you for all of your hard work.

    Laura Lee

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.