Support » Plugin: CMS Tree Page View » Problem during mouse hover over and page addition

  • Resolved vibu

    (@vibu)


    Hi….. I have been using this plugin for a month and it is amazing. Thank you for the great job. However, after upgrading to the latest version (version 0.10) I have problem while adding pages. When, I move cursor over a particular page to add another page, the window appears and stays till the cursor is still but disappears immediately when I move the cursor to do any action. Few times, I have been successful in clicking on the ‘after’ to add a new page. But, every time the new page is being added without any parent by default.

    Regards,

    Vibu

    http://wordpress.org/extend/plugins/cms-tree-page-view/

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Pär Thernström

    (@eskapism)

    Thanks for the report. It does work in Chrome, but I checked in Firefox now and indeed the popup closes down pretty much straight away. Stay tuned for a fix…

    Plugin Author Pär Thernström

    (@eskapism)

    Ok, just submitted a new version that should fix this issue. Please report back if you still have any problems.

    Hi…..Thanks for the prompt reply. The new version has fixed one of the two issues. The pop-up is fine. But, the issue while adding a new page remains. If we add a page in the page tree view, it invariably creates a page with no parent page regardless of the location we click to insert. May please look into it.

    Regards,

    Vibu

    Plugin Author Pär Thernström

    (@eskapism)

    Ok, thanks for the updated bug report. Will look into that.

    Plugin Author Pär Thernström

    (@eskapism)

    HI again! I released a new version of the plugin yesterday. It has some new features regarding creating/adding pages. Can you see if that version solves your problem?

    Hi, I seem to be experiencing a similar problem.

    I have just updated to v 1.0, and neither the “After” nor the “Inside” link works (I hadn’t noticed an issue before upgrading). In both cases, nothing seems to happen when I click the link. I’m using Firefox 16.0.2, but it doesn’t seem to be confined to Firefox – I am seeing the same behaviour in Chrome and Safari.

    (It’s really great that the new version works with custom post types by the way!)

    Thanks,

    Chris

    Hi,

    I am experiencing the same issue with the “add page after” and “add page inside” feature. I click, and nothing happens. I’m using Chrome version 23.0.1271.64 m, and wordpress version 3.4.2.

    Thanks,
    Andrew

    Plugin Author Pär Thernström

    (@eskapism)

    Sorry everyone! I’ve found the problem now. New version will be out tomorrow!

    Hi Pär

    Did you release the new version with the bug fix. It doesn’t show up it seems.

    Thanks for a great plugin,

    Soeren

    Plugin Author Pär Thernström

    (@eskapism)

    Released it just a couple of minutes now 🙂

    Please try it and let me know if the problems are gone!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Problem during mouse hover over and page addition’ is closed to new replies.