WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Virtue
[resolved] Problem during installing (7 posts)

  1. nastiazabrodina
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there!
    The theme is activated, but after that I can not open any admin page or dashboard.

    Fatal error: Call to undefined function wp_enqueue_media() in /html/wp-content/themes/virtue/lib/widgets.php on line 706

    What's can it be?

  2. Kadence Themes
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    I'm going to guess it's a plugin conflict. but not sure can you email me your site and ftp information. ben@kadencethemes.com

    That or you are going to need to ftp delete the theme which will deactivate the theme and see what plugins you have.

    Kadence Themes

  3. nastiazabrodina
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you, I've sent a mail.

  4. Kadence Themes
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Got it, fixed it, your up and running. Turns out the only thing I found was a funky rewrite code in your htaccess file.

  5. nastiazabrodina
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank a lot!

  6. janpedryc
    Member
    Posted 1 year ago #

    Similar problem:

    Parse error: syntax error, unexpected '<' in .../wp-content/themes/virtue/lib/widgets.php on line 772

    Everything was fine till I was on widgets.php on the admin menu :/
    Any ideas?

  7. janpedryc
    Member
    Posted 1 year ago #

    og my god, sry guys, just replaced the file with a fresh widgets.php and everything is fine :/
    I promise I'll check now everything twice! :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic