Support » Plugin: Interactive Content – H5P » Problem content

  • Good evening, I have a content problem. After composing them and pressing the create button they are not visible. The system says it created them and I have them listed but clicking on them leaves a blank page. Anyone know anything about it?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • @stileconsulting Could you please provide more information that will help to sort out your issue? In general, it is very useful if you open your browser’s development console (usually by pressing F12, but on Safari it may require to activate the development options first and then opening the “web inspector”) and share any error messages that may come your way. Also, if you’re using the Brave browser, its privacy shield may block H5P content lately although the reason is not yet clear.

    Thread Starter stileconsulting

    (@stileconsulting)

    thanks for the answer

    JQMIGRATE: Migrate is installed, version 3.3.2
    common.min.js?ver=5.7:2 tagsSuggestL10n.tagDelimiter è deprecata sin dalla versione 5.5.0! Utilizza wp.i18n al suo posto.
    r @ common.min.js?ver=5.7:2
    2​ JQMIGRATE: Migrate is installed, version 3.3.2
    DevTools failed to load SourceMap: Could not load content for https://www.stileconsulting.eu/wp-content/themes/myhome/assets/js/material.min.js.map: HTTP error: status code 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
    Plugin Author icc0rz

    (@icc0rz)

    Also, please check if there are any errors in the PHP error_log file.

    @stileconsulting There are no messages that should be related to H5P, and if there’s nothing in your PHP error log as well: Are you using some kind of tab/accordion/lightbox plugin that you want to display your content in? In that case, the cause is probably documented at https://h5p.org/manipulating-h5p-with-javascript and https://de.wordpress.org/plugins/snordians-h5p-resize-pulse/ should work as a workaround at least.

    Thread Starter stileconsulting

    (@stileconsulting)

    I tried to make different contents but none of them make themselves visible. As soon as I hit the create button it turns white screen. In the list of created contents I have all the tests done but if I press a white screen is displayed

    Plugin Author icc0rz

    (@icc0rz)

    It does sound like PHP is running into an issue. Maybe a missing extension or incompatible version.
    Try settings the wp_debug options in your wp-config.php file and try again.
    If that doesn’t display any error messages, you’ll have to locate and check your web server’s error_log.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.