Support » Plugins and Hacks » [Resolved] problem after upgrade

[Resolved] problem after upgrade

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi there,
    The version from this morning 2.1.20121101 had a problem. We pushed an update to fix this at around 11am PST. (version 2.1.20121102)

    Sorry for the inconvenience,

    Still doesn’t work for me. Sent 2 email tickets for help and haven’t heard anything. Also tried– fix by downgrade to version 2.1.20121017 (svn) from http://wordpress.org/extend/plugins/slidedeck2/developers/ and the install failed.
    Any help would be very much appreciated,

    The plugin version version 2.1.20121102 works in my web! Thanks!

    Just an update on this issue:

    Version 2.1.20121115 was released and it fixes a bunch of stuff that might have been troublesome in the previous versions:

    • Updated pathing for Ress js asset loading for better consitency across the board
    • Adding a filter for the shortcode attributes.
    • Adjusting the way that a proportional RESS raito is calculated (Should help with height on some RESS decks).
    • Fixing a typo in the ‘Overlays Always Open’ tooltip.
    • Adding Flickr Group support to the Flickr source (recent only, no tags)
    • Adding image size choice to the WordPress Posts source. You can now choose auto or a specific registered size.
    • Addressing an issue where the manage screen may fail and dislay this error: Cannot use object of type WP_Error as array
    • Added Georgia to the default list of fonts.

    See the log here: http://wordpress.org/extend/plugins/slidedeck2/changelog/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] problem after upgrade’ is closed to new replies.