WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Pristine slider missing argument??

Pristine slider missing argument??

  • Can anyone help with comment…

    Warning: Missing argument 1 for get_keyframes_for_wrapper(), called in /home/fhlinux173/m/mikeypowell.co.uk/user/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/pristine_slider/compiler/core/slide.php on line 337 and defined in /home/fhlinux173/m/mikeypowell.co.uk/user/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/pristine_slider/compiler/core/slide.php on line 688

    Many thanks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Moderator Andrew Nevins

    @anevins

    Forum moderator

    Have you any images in your slider?
    Have you tried disabling plugins?

    I can’t tell, the interface for it is a load of bollocks…

    I’m gonna sack it off… To be honest I’m trying to adjust the size of the existing slider on my Buffalo theme and it keeps resorting to its original size of 400px in height. I’ve tried to change the code on all I can find but when I look at the source code of the page it’s always set at 400px when I need it at 495px. Can you help???

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Where did you download this theme from?

    Theme Forest.. It’s called Buffalo… why?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    We do not support commercial themes as you paid for support when you bought the theme.

    Okay.. didn’t know that…

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Pristine slider missing argument??’ is closed to new replies.
Skip to toolbar