Support » Theme: Bento » Primary menu page jumps not working

  • Hi All,

    I have a problem with the Bento primary menu not performing page jumps, except when on the homepage. Nothing (visible) happens when clicking on primary menu items in another page than the homepage.

    Context:

    Essentially, my site has a long homepage built using the Page Builder from SiteOrigin and an additional information page created using the WordPress Block Editor.

    The homepage is composed of multiple SiteOrigin rows, some of which have anchors defined (e.g. SiteOrigin Row Styles / Attributes / Row ID = about_us)

    Then I created a standard WordPress menu (admin > Appearence > Menus) where the items define custom links pointing to the anchors on the homepage (e.g. https://mydomain/#about_us).

    When displaying the homepage, the primary menu items jump to the appropriate sections within the page (as expected).


    Now the problem:

    On the additional information page, the primary menu does NOT jump anywhere when clicking with the right mouse button.

    But interestingly,

    1. the footer menu works fine (page jumps OK – same URLs https://mydomain/#about_us), and
    2. the primary menu works also when clicking with the *middle* mouse button (opens the homepage in another tab and jumps to the appropriate section)

    I followed the instructions in the Bento manual (https://satoristudio.net/bento-manual/#menus)

    Thanks a lot for your help,

    Pete

    Environment:

    • WordPress 5.2.3
    • Bento 2.2 theme (without Expansion Pack)
    • Page Builder by SiteOrigin 2.10.10
    • SiteOrigin Widgets Bundle 1.15.8
    • Php 7.0.33 (latest official on Debian Stretch)
    • Apache 2.4.25
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Theme Author satoristudio

    (@satoristudio)

    Hello Pete, thanks for choosing Bento!
    This looks like a Javascript issue – however, it will be difficult for me to come up with specific recommendations unless I see the live page where this is happening. Would you be able to provide the URL? (in case you don’t want to make it public, you can send me a direct email to support@satoristudio.net)

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.