WordPress.org

Forums

WooCommerce - excelling eCommerce
Price variations not working (7 posts)

  1. lewisr90
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi any help would be greatly appreciated.

    My price variations are very inconsistent in showing up.

    ill assign prices to every variation and then when i preview almost non of them work, and sometimes only 1 will work etc.

    please see
    http://electrophix.co.uk/?product=ipad-2-repairs

    on this example non of the proces are shown, even though i have definitely added them using numeric values (no symbols)

    thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce/

  2. bheadrick
    Member
    Posted 2 years ago #

    seems like a problem specific to your theme. have you tried switching to a different theme to see if it behaves differently? It doesn't look like anything is being hidden.

  3. lewisr90
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Thankyou for your response. I will try this and let you know my results. I find it very odd though as I purchased the second highest rated ecommerce themes from themeforest 'maya' which had been specifically designed for use with woo commerce. So I find it hard to believe that such a high rated and sold theme would have an issue that it so intrinsic. I'm not sure whether the theme is comparable with the newest version of WordPress. I just assumed that it would be.

    Thanks for the advice

    Lewis

  4. Martin
    Member
    Posted 2 years ago #

    It seems you fixed the issue.
    Did you change the theme being used or something else?

  5. primedomain85
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have an almost similar problem

    I have three t-shirts size (M, L, X-L)and different quantities (4, 8, 12)

    Whenever I try to manage the stock, Woocommerce can only register the last value. I.e If I put M =4, L = 8, X-L=12, the system will register the last value (12) for all of them.

    Need help...Thank you

  6. jnz31
    Member
    Posted 2 years ago #

    hello primedomain85
    i have exactly the same problem. i guess there is some setting wrong or so. did you manage this..? thanks!

  7. jnz31
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi. i sorted it out. the sizes have to be created as attributes as well. and each variable has to be set with its specific attribute. i did not relate each attribute to each variable, but since i did that the stock level is working properly..

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WooCommerce - excelling eCommerce
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.