Support » Fixing WordPress » Previous Posts Problems

  • I’m having some problems with my “previous posts” link at the bottom of my blog. I’ve used the search function but didn’t find exactly what I was looking for.

    Anyway, the problem is that when I click on the “previous posts” link it wants to take me to http://www.mydomain.com/blog/blog/page2, rather than the correct page which is http://www.mydomain.com/blog/page/2. I can’t for the life of me figure out how to get it to not double the “/blog” part of the url. If I manually type in http://www.mydomain.com/blog/page/2 it works fine and the page displays as it should. Even the “next post” link works correctly and takes me to http://www.mydomain.com/blog.

    The php for the link looks like this:

    <p><span class=”next”><?php previous_posts_link(‘Next Posts’) ?></span>
    <span class=”previous”><?php next_posts_link(‘Previous Entries’) ?></span></p>

    And the .htaccess file looks like:

    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /wordpress/
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /wordpress/index.php [L]
    </IfModule>

    No idea if it has anything to do with either of those, as I’m not a coder, but from what I saw in my search of the forum those two pieces of code came up often so I thought I’d post them.

    Any help? There’s got to be some way to fix this but I can’t see how. I’m no coder so it’s possible that it’s something simple and I just don’t see it.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Previous Posts Problems’ is closed to new replies.